Uncategorized

Reuters: TikTok is splitting its algorithm code to appease the US

Reuters: TikTok is splitting its algorithm code to appease the US : 11,990 Taka

TikTok valmistelee algoritmikoodistaan ​​toista versiota 170 miljoonalle käyttäjälleen Yhdysvalloissa, raportoi Reuters. Viraston kanssa puhuneiden useiden lähteiden mukaan työ koodin jakamiseksi alkoi viime vuoden lopulla, ennen kongressin hyväksymää lakiesitystä, joka haluaa ByteDancen myyvän liiketoimintansa Yhdysvalloissa tai kiellettävän maasta.

Sosiaalisen median omistaja kieltäytyi aluksi kommentoimasta, mutta myöhemmin X:lle julkaistiin lausunto, jossa kerrottiin, että tarina oli “harhaanjohtava ja tosiasiallisesti epätarkka” antamatta lisätietoja siitä, mikä on epätarkkoja.

Reuters: TikTok jakaa algoritmikoodinsa rauhoitellakseen Yhdysvaltoja

Raportin mukaan sadat ByteDance- ja TikTok-insinöörit sekä Yhdysvalloissa että Kiinassa määrättiin aloittamaan “miljoonien koodirivien” erottaminen. Tavoitteena on luoda erillinen koodikanta, joka on riippumaton Douyinin – TikTokin kaksoisalustan Kiinassa käyttämistä järjestelmistä.

Tehtävän monimutkaisuutta kuvailtiin tylsäksi “likaiseksi työksi”, ja sen suorittaminen voi kestää yli vuoden. Jokainen koodirivi on tarkistettava sen määrittämiseksi, voidaanko se päästä Yhdysvaltain koodikantaan lakisääteisten vaatimusten mukaisesti.

Reuters: TikTok jakaa algoritmikoodinsa rauhoitellakseen Yhdysvaltoja

Kun tämä projekti on valmis, TikTok US käyttää ja ylläpitää suositusalgoritmiaan muiden alueiden TikTok-sovelluksista riippumatta. Yritys on kuitenkin tietoinen siitä, että alusta ei ehkä pysty tarjoamaan samaa suorituskykyä, koska se luottaa tällä hetkellä ByteDance-insinööreihin Kiinassa päivittämään ja ylläpitämään koodipohjaa maksimoidakseen käyttäjien sitoutumisen.

 

Related Articles

Leave a Reply

আপনি এড ব্লকার চালু রেখেছেন

অনুগ্রহ করে এই ওয়েবসাইটের জন্য বন্ধ করে দিন